Jump to content

Recommended Posts

Hi I'm new to this and the e46 ! 

Ive got a 330 which was running ok until it ran out of fuel   Now it cranks over but no fuel getting to the rail and no pressure. Have looked around online tried recommended fuse 54 and cluster under bonnet common problem apparently. Also changed relay with horn one and checked pump there is power to it when turning over and have tested and replaced pump still nothing I'm at a loss now if anyone has any suggestions I'd be most grateful??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most likely the fuel pump has failed. Very common problem.

Mine failed a few hundred miles later after running out of fuel.

Was your pump noisey before ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, Simon76 said:

That's what I thought so it's now got a new pump ???

tearing my hair out !

Hmmm

So is the pump actually priming? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's got power to it relay working properly pump has been dry tested all ok but no not priming nothing at all ! Do they need purging ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...