Jump to content
Sign in to follow this  
Tazman861

Help needed - car clicking when I try to start it

Recommended Posts

Hi all,

 

As per the title I went to start my car - 330ci manual and all I got was a clicking noise and the lights dimmed with the clicking, I managed to start it eventually after aimlessly wiggly wires near the engine bay wiring box

 

Does this sound like a duff starter motor??

 

Thanks

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

deffo not starter motor,,clicking as suggested is not enough voltage getting to starter motor..charge battery to full then go from there,,also maybe test your alternator ..see if its giving out correct voltage..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I put a meter across the battery and it read 10.6 volts!! I disconnected the -ve and put the meter on amps and it read 0 so I guess no drain??
I borrowed the battery from my wife’s Z3 and the car started and the alternator was putting out 14.4v so I guess the battery is dead


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...